Folketinget anden behandler L 139 om psykisk vold

For alle os voksne, der har mistet, eller er ved at miste kontakten med vores børn, efter skilsmisse. Er det en rigtig spændende lov, der åbner muligheder.
Hvis du er i den ulykkelige situation, så prøv at sætte dig ned og stille og roligt mærke efter, er der noget smerte ved situationen, ja – selvfølgelig er der det. Hvordan tror du barnet har det? – det oplever da også smerte ved savnet af dig, at det så bliver ledt til at tro at at det er dig der forårsager smerten, det er noget andet.

Vi er nogle stykker, der sammen har prøvet at få belyst om loven også vil beskytte og gælde for de børn, der fravælger en normal forælder. Fordi hvis det gør, er det dejligt for alle os og vores børn, og jeg tror at der bliver travlt ved domstolene. Der er en del artikler, hvor forskellige psykologer beskriver den adfærd som psykologisk vold både mod børnene, og mod den anden forældre.

Så torsdag skal der følges med i folketingets debat 😉 og håber at der bliver spurgt ind til det. Fordi, uanset svaret, vil det være et skridt frem. Og så kan der argumenteres og stilles spørgsmål i årets valgkamp, – om hvorfor politikerene har andre holdninger end psykologer? – ved de bedre?

https://www.psychologytoday.com/blog/co-parenting-after-divorce/201901/parental-alienation-child-abuse-and-family-violence?eml

E-mail kenneth.nielsen.coach@gmail.com Hours Weekdays 20-22 Weekends 15-17
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close